Stichting B.A.L.

Bevordering actieve leefstijl

Afsluiting Fit=Fijn

Posted by Beheer oktober - 10 - 2014 Reacties uitgeschakeld voor Afsluiting Fit=Fijn

Eind september kwam er helaas een einde aan het project Fit=Fijn. Het project, dat door stichting B.A.L. geïnitieerd was, en door Tiga Health and Beauty gefaciliteerd kwam na twee jaar tot een einde.

Uit de afgelopen twee jaar kunnen we concluderen dat de kinderen gegroeid zijn in meerdere opzichten. Zowel lichamelijk, fysiek als qua attitude hebben we hen kunnen bijsturen. De meeste kinderen zijn slanker geworden t.o.v. de start van het project en hebben een blijvende positieve attitude omtrent sport ontwikkelt.

Een aantal van hun zijn dan ook na het project blijven hangen bij een vereniging, of blijven bij Tiga Health and Sport doorsporten!

Wij zijn vooral Brede School Boxtel en de Angelaschool dankbaar voor het ondersteunen van het project. En zijn blij mede te kunnen delen dat we met de Angelaschool in gesprek zijn voor een voortzetting van een soortgelijk project! Wordt vervolgd!

Comments are closed.