Stichting B.A.L.

Bevordering actieve leefstijl

Vion doneert € 1000,-

Posted by Beheer januari - 31 - 2013 0 Comment

Onze voorzitster Sandra Broos heeft maandag 7 januari een cheque ter waarde van € 1000,- uitgereikt gekregen namens Vion uit Boxtel. De cheque werd overhandigd door HR Manager Danielle van de Ven in gezelschap van Gemmy Schellekens, eigenaresse van Tiga Health&Beauty. Om dit geld bijeen te brengen hebben 12 medewerkers een afslankprogramma gevolgd bij het sportcentrum. Voor elke afgevallen kilo werd een geldbedrag ter beschikking gesteld voor het project “Fit is fijn” onder het motto “grote kilo’s voor kleine kilo’s.
Onderstaand persbericht verscheen in het Brabants Centrum

Boxtel, 7 januari

VION in beweging voor het goede doel
In het kader van het nastreven van een gezonde leefstijl hebben 12 VION medewerkers zich ingezet voor het goede doel door, onder professionele begeleiding van Tiga Health & Beauty, af te vallen. Ze zijn samen het indrukwekkende gewicht van 76 kilo kwijt geraakt. Dit gewicht is omgezet naar een geldbedrag van €1.000 en is aan Stichting B.A.L. uitgereikt.
Stichting B.A.L. zet zich in voor de bevordering van een actieve leefstijl voor kinderen. Ze organiseren activiteiten voor kinderen om ze bewust te maken dat beweging goed voor je is.

Op maandag 7 januari j.l. is de cheque uitgereikt aan de voorzitster van Stichting B.A.L. mevrouw Broos. “Met dit mooie initiatief kunnen wij weer veel kinderen helpen.”, aldus mevrouw Broos.
Stichting B.A.L. wil de medewerkers van VION bedanken voor de donatie.